contact

Marsmanplein 116

PC Hooftstraat 45

Rijksstraatweg 271

contact

Alle locaties zijn bereikbaar via nummer

023 - 525 28 14

Therapeuten

Susanne Bouman

 

Susanne Bouman werkt als kinderfysiotherapeute sinds 2002 en sensorisch integratietherapeute met kinderen van 0 tot 16 jaar. Ze werkt ook op het speciaal basisonderwijs en kinderdagcentrum Rozemarijn. Door het werken in deze verschillende settings heeft ze een brede werkervaring opgebouwd. Ze heeft nascholing gevolgd op het gebied van vroegbehandeling, ontwikkelingsproblematiek en conditie en krachttraining bij kinderen.
Daarnaast participeert ze in een paramedisch en multidisciplinair verband (logopedie en ergotherapie) bij LEF-kids (www.lef-kids.nl). Een organisatie voor kinderen van 0-7 jaar met gecombineerde hulpvragen. Hierdoor zijn korte lijnen en een snelle samenwerking mogelijk met logopedie en ergotherapie.

Susanne Bouman staat geregistreerd in het kwaliteitsregister kinderfysiotherapie van het KNGF.

 

Fieke Maas 

 

Fieke Maas werkt sinds 2006 als kinderfysiotherapeute en sensorische integratietherapeute. Sinds 2009 is zij afgestudeerd als Master kinderfysiotherapeute aan de Hogeschool Utrecht.

Zij combineert haar werkzaamheden in de particuliere praktijk met werken op speciaal basisonderwijs en een kinderdagcentrum voor meervoudig gehandicapte kinderen. Zij heeft diverse nascholingen gedaan zoals babymassage, fysiotherapie en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen van 0-2 jaar.
Fieke Maas staat geregistreerd in het kwaliteitsregister kinderfysiotherapie van het KNGF.

 

Ardine Schemmekes

 

 

Ardine Schemmekes werkt als fysiotherapeute sinds 2016 en is kinderfysiotherapeute in opleiding aan de Hogeschool van Utrecht.


Binnen de algemene opleiding fysiotherapie heeft Ardine meerdere verdiepingsprogramma’s gevolgd over de ontwikkeling en behandeling van kinderen. Ook tijdens haar stages heeft ze met kinderen gewerkt in verschillende settingen. Zo heeft ze haar laatste (senior) stage bij Fysiotherapie Haarlem-Noord afgerond op het vakgebied kinderfysiotherapie.  Met deze ervaringen in de rugzak is ze in september 2016 begonnen aan de Master Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens deze opleiding worden meerdere aspecten behandeld van de ontwikkeling van het kind van 0 tot 16 jaar.