contact

Marsmanplein 116

PC Hooftstraat 45

Rijksstraatweg 271

contact

Alle locaties zijn bereikbaar via nummer

023 - 525 28 14

Welke klachten

 

Of u nu sporter of geen sporter bent, u kunt altijd terecht bij Eagle (Sport)massage. Of u nu veel of weinig sport; het is gunstig om de spieren soepel te maken en te houden om zo spierpijn en de kans op blessures tegen te gaan. Dus niet alleen naar een sportmasseur gaan als er al problemen zijn, maar preventief te werk gaan, hetgeen ook de prestatie ten goede komt. Maar mochten er onverhoopt al problemen zijn dan geeft de gediplomeerde sportmasseur deskundige hulp.

Door trainingen en het leveren van sportieve prestaties kan het lichaam schade oplopen. Spieren spannen zich tijdens het leveren van prestaties aan, ze leveren kort- of langdurig kracht en ze zijn onderhevig aan rek. Het band- en peesapparaat geleidt bewegingen en vangt krachten op. Over het algemeen wordt sportmassage toegepast ter voorkoming van (sport)blessures die kunnen ontstaan door duurbelasting van (on)getrainde spieren. Dus voor zowel de gevorderde sporter als voor de ongetrainde beginner kan sportmassage blessure-leed verzachten of zelfs voorkomen.

Ook als u door werkdruk en oververmoeidheid spierproblemen krijgt, staat de sportmasseur voor u klaar. Dus als u last heeft van rug, armen, benen e.d., laat u dan eens masseren en u merkt dat het weer soepeler gaat en de conditie van de spieren weer verbetert.

Zwangerschapsmassage wordt gegeven vanaf de 12e week van de zwangerschap.  De massage zorgt voor een heerlijke ontspanning voor moeder en kind. Het is goed voor de spieren, geeft energie, verminderd vermoeidheid en zorgt voor een betere nachtrust.